Cultureel Programma

September

ZON 4 OKT  TANGO!

In samenwerking met Argentijnse Tangoschool Tango Centro organiseren we een middag met livemuziek. Tangodiva Anita van der Helm leidt danskoppels die zich vooraf hebben opgegeven veilig over de dansvloer van de bakkerij. De muziek wordt verzorgd door R&G Tango, bestaande uit Robin El-Hage (accordeon) en Gus- tavo Cabrera (viool) die de lucht zwoel en aangenaam laten trillen.

Deelnemende danskoppels betalen €5,- entree

ZON 18 OKT KINDERTHEATER

Kindertheater 4+

Rex de Draak en zijn liefde voor Drakenkoek:
Omdat hij niet bestand is tegen de aankomende winterkou gaat hij in een warme bakkerij werken, in Platland. Daar bakt Rex zijn favoriete snack: DRAKENKOEK!

Deze lekkernij in de vorm van letters wordt in Platland en ver daarbuiten een groot succes. En iedereen leert hoe heerlijk en leuk lezen kan zijn. Komen jouw kinderen Rex aanmoedigen?

ZON 11 OKT BuurtBrouwers

Open podium voor (semi)professioneel wijktalent.

Muzikant Jeaneaux Xavier Cleavant Rigters speelde al op 7-jarige leeftijd viool en hield van schrijven, muziek, gedichten en spelen met woorden. Hij begon teksten te schrijven die geïnspireerd waren door zijn eigen ervaringen en het straatleven. Toen hij 11 jaar was, leende hij een 2Pac-cd van zijn oudere neef en raakte gefascineerd en geïnspireerd door de manier waarop 2Pac zich in zijn muziek uitte.

ZON 25 OKT Hollands Hoop

Muzikaal en theatraal in je moerstaal.

Wim Akkermans speelt zijn programma Voedsel voor de Ziel. Een menukaart met eigen liedjes die beroeren. Een reis door dat wat ons beweegt remt, verblijdt, beschaamt en verwondert: de ziel. Wim wordt op zijn reis geflankeerd door zangeressen Pauline Zweekhorst en Annemieke Jansen.

Save the date

Alles op een rijtje

• Zondag 4 oktober TANGO! €5,- entree

• Zondag  11 oktober De Buurtbrouwers

• Zondag 18 oktober Kindertheater

• Zondag 25 oktober Hollands Hoop

Aanvang: 14:00

Uitzondering: het kindertheater begint om 16:00

Tijdens onze evenementen word rekening gehouden met de Corona maatregelen. Het is daarom verplicht om te reserveren en wij houden 1,5 meter afstand.