De Broodbrouwers werkt samen Everyday Heroes

De Broodbrouwers werkt samen Everyday Heroes

30 BroodBrouwers zeker van werk!

Everyday Heroes is een stichting waar Power Certificaten gekocht kunnen worden door bedrijven of particulieren om mensen met een arbeidsbeperking aan een baan te helpen. Wij zijn erg trots op deze samenwerking en na onze Bouwborrel in januari schreven zij een mooi artikel. Lees het hieronder.

30 BroodBrouwers zeker van werk!

April dit jaar gaat het gebeuren: De BroodBrouwers openen de deuren van een gloednieuwe bakkerij/restaurant, waar maar liefst 60 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk gingen. Ruim 200 mensen konden echter niet zo lang meer wachten op een eerste ‘kennismaking‘, hoogste tijd voor een bouwborrel op locatie!

Buurtbewoners, jobcoaches, aanstaande bakkers/koks/bierbrouwers, fondsen en certificaathouders maakten kennis met het in aanbouw zijnde machtige onderkomen van de BroodBrouwers.

De muzikale begeleiding van DJ Fransie (overdag bakker bij Lekker Brood), een rondleiding op geheel eigen wijze en een culinaire kennismaking met de zeer smakelijke broden en versgebrouwen speciaalbieren van de BroodBrouwers, maken het wachten op de officiële opening haast ondraaglijk.

De bouwborrel stond tevens in het licht van een belangrijke toezegging: met 30 certificaten gaan gegarandeerd (minimaal) 30 mannen en vrouwen aan de slag als bakker, horeca medewerker of kok!

Wil je meer weten over Everyday Heroes en met jouw certificaat ook een steentje bijdragen? Dat kan! Ga naar www.everydayheroes.com en koop dan nu een certificaat!

Dit vind jij ook interessant